Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми НУЖДАЯ СЕ ОТ ПАРИ И РАБОТА СПЕШНО
Тема: НУЖДАЯ СЕ ОТ ПАРИ И РАБОТА СПЕШНО
05.08.2013 15:14
Dzheneva
Yambol
Потребител от: 05.08.2013
Мнения: 23
Здравейте мили хора! Аз съм на 41 години,разведена съм от години и имам син на 15 г. Живеем в Ямбол при майка ми.Всеки си има история и не ми се иска да Ви занимавам със себе си
и моите несгоди ,но щом съм се решила да пиша тука вярвайте ми на ръба съм..много съм отчаяна и не за себе си а за детето ми. Колко ми е болно че не мога да му осигуря нормален живот ..стои по цял ден в къщи ,не излиза навън защото нямаме пари да си купе дори един сладолед ,няма и дрехи ...Купих му две тениски за 4 лв от втората употреба и едни гуменки ..и това е.А той е голям вече ,скоро ми каза че нямал никакво самочувствие да общува с хората и аз много се безпокоя за него.Като майка не мога да му осигуря да го заведа през ваканцията никъде...Вярвайте ми не мога да отделя 5 лв да се запише на библиотеката ...Не мога да си намеря работа ,търся постоянно. Регистрирана съм в бюрото по труда и в частно бюро,проверявам в сайтове в Интернет. Имам завършено средно образование -Техникум по химическа промишленост. Имам професионална квалификация първа степен компютърна грамотност като част от професията компютърен оператор със специалност "Текстообработка" Но не съм работила с компютър ,защото или нямам нужното образование или опит .А и с езика не съм добре, искам да се запиша на курс но нямам средства.
Търся си работа като продавач-консултант,но понеже не съм работила като такава и все отпадам а и безработицата е голяма и на никой не му се занимава да ме обучава..а в интерес на истината никой не се е родил научен. Последната и работа беше в един хлебозавод ,тежка работа само нощни смени. А и започна да не ни дават и парите .След 4 месеца напуснах,нямаше как бяха ни изкарали в неплатена отпуска ,а имахме и да получаваме заплати с два месеца назад..
Така че хора Търся си Работа в рамките на гр. Ямбол,за съжаление нямам възможност да напускам града,защото синът ми е тук на училище.
Живеем при майка ми, която е пенсионерка и получава 204 лв пенсия и детските добавки от 35лв,и почиствам на месеца веднъж един апартамент за 20лв и това ни са доходите.Плащаме сметките ,имаме и кредит от 60лв на месец ,защото купихме компютъра на детето на изплащане. Жално ми е за майка ми защото заради нас не може да си купи лекарствата.
А най се притеснявам че синът ми тръгва на училище на 1 септември ,защото учи в спортно училище а нямам пари да му купя дрехи.Отчаяна съм и като майка не знам какво ще правя и дори да си намеря някаква работа докато взема заплата какво ще правя .А и на заем не мога да се реша ,вече има заем от 70 лв.А близки няма кой да ми помогне ,брат ми няма възможност ,сестра ми ми помагаше преди ,но сега и тя отказа.А бащата на детето-дълга история не можах да го осъдя за издръжка защото ми правеше много номера и сега е так живее с друга жена и никога не се заинтересува от сина си.
Моля Ви мили хора ,аз съм добър човек вярващ,вярващ в доброто срам ми е че стигнах до тука и ми е адски неудобно да моля чужди хора за пари - ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ! ПОМОГНЕ МИ С НЯКАКВА СУМА за да да купя на детето си дрехи за училище и там каквото му е нужно.А той е добро дете- скромен, кротък и умен. Учи се добре, успехът му е 5 и 40. Учението е важно за нас за да може да има по- добро бъдеще.
Помогне те ми да СИ НАМЕРЯ СИГУРНА РАБОТА И ДА ЗАДОВОЛЯВА ПОНЕ МАЛКО НУЖДИТЕ НИ.
благодаря ВИ МНОГО ОТ СЪРЦЕ! ИМАТЕ МЕЙЛА МИ ЗА КОНТАКТ И ДСМ: 0893 979 434
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.