Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Мечтая за триколесен велосипед от екотрике
Тема: Мечтая за триколесен велосипед от екотрике
22.12.2013 22:10
neli
Враца
Потребител от: 20.09.2015
Мнения: 14
Здравейте аз съм Нели от Враца!
Имам зрителни увреждания и живея на ръба на бедността с малка пенсия и много задължения.От време на време нося поща из Враца с едно триколесно колело,всички ме познават,ще публикувам снимка в моя профил.
Но колелото е вече старо и подържката му е безсмислена въпреки,че го поправям често.
щНуждая се от ново колело което е от 800 до 1500 лева в зависимост от това дали е с двигател електро или не е.Тази сума ми е непосилна.
Колелото ми е необходимо за да си изкарвам прехрана като разнасям с него поща или листовки на фирми,когато намеря такава работа и да си пазарувам.А и трудно ходя пеша,няма шанс да ползвам обикновенно колело.Нуждая се от колелото като предмет или пари за закупуването му.за контакти
nelvr000@abv.bg
Благодаря ВИ!
12.04.2014 00:20
neli
Враца
Потребител от: 20.09.2015
Мнения: 14
Невероятно е ,но през април тази година ме поканиха да участвам в предаването Ангел парк по повод на тази моя изява.Не мога да повярвам,че се случва но е истина.Благодаря Ви,добри хора(Анастасия),надавам се тази мечта да ми се сбъдне и да промени живота ми към по добро!Има добри плодове от сайта Надежда.
Хубав ден!
18.04.2014 13:11
Анастасия Карнаух
София
Потребител от: 01.04.2014
Мнения: 3
Здравейте Нели, здравейте всички останали, които имат силата да мечтаят и да вярват, че всичко се сбъдва.
Пишете на предаването "Ангел парк" на angelpark@tv7.bg или ни търсете на 0894 69 69 41 и ще разкажем вашата история, защото всеки може да открие своя ангел.

Бъдете здрави!
Анастасия
02.05.2014 21:57
neli
Враца
Потребител от: 20.09.2015
Мнения: 14
Аз Нели ,вече имам мечтаното от мен колело.Това стана възможно благодарение на предаването Ангел парк с редактор Анастасия Карнаух,Моята искренна Благодарност на нея и на моя ангел Диян Илчев,кото реализираха мечтата ми.Днес колелото все още не е пристигнало нно на 11 май ще е готово и при мен.Ще сложа профилната си снимка с него.
Мога да кажа само -едно не спирайте да мечтаете,хора! И мислете позитивно,понякога с божията помощ мечтите се сбъдват,особено щом са за добро!
Вече се промени нагласата ми към живота,вярвам,че ще успея ,върнах си надеждата и вярата в доброто.От тук натам съм убедена ,че и работа ще се намери и живота ми ще се промени.Вече публикувах и обява ,че разнасям матриали с триколесен велосипед,и до много куриерски фирми пратих и-мейл.
И най-важното щастлива съм,че имам уникално колело с двигателче.И всичко това защото в една зимна вечер се усмелих да напиша в този сайт Надежда за моята мечта!
Господ е казал "по плодовете ще ги познаете,че са мой народ".
Благодаря ти Анастасия,благодарности и на моя ангел и на сайта надежда България!
22.04.2017 20:44
Нермин
Разград
Потребител от: 20.04.2017
Мнения: 9
Здравейте дъщеря ми е на 10 години с увреждане.Искам и аз да помоля за триколестен велосипед за деца с увреждания.Много са скъпи и не можем да си позволим да го купим.Моля помогнете.
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.