Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Помощ майка ми умира
Тема: Помощ майка ми умира
15.01.2014 13:29
Martin
Nova Zagora
Потребител от: 15.01.2014
Мнения: 2
Майка ми е болна има нещо на лявото бедро . Нуждая се от пари за да я заведа в Горна Баня София при добър ортопед . Положението е трагично много я боли и претърпя ненужна операция , дори диагнозата е неправилна . Разполагам само с 30 лв до другият месец моля помогнете и моля ви . Много е зле а стоим безпомощно в къщи,общинската боксониера.
Tel : 045762293
ако не ви се приказва с мен IBAN: BG21RZBB91551003759380
BIC: RZBBBGSF
15.01.2014 13:40
Martin
Nova Zagora
Потребител от: 15.01.2014
Мнения: 2
Разговорът ми със специалиста>
-------- Оригинално писмо --------
От: мартин цветков martincooo@abv.bg
Относно: Тежко болна в къщи
До: k_patrikov@abv.bg
Изпратено на: Вторник, 2014, Януари 14 17:57:44 EET

Аз съм Мартин от Нова Загора. Погледнете снимките и епикризата от Сливен моля ви , пишете ми има ли смисъл да я водя ? Плюс това не мога да я разкарвам напразно предвид състоянието и . един хирург днеска каза че шпилките били разхлабени и не можело така . Направо съм потресен от мед. обслужване дано да не се разболявам. Във вас ми е единствената надежда. Дори и името и на рентгеновите снимки е объркано , но поне са нейните.
Мартин Цветков
p.s. от Сливен казаха че имала порок на сърцето и се отказаха да го режат

отг>
Здравейте ! Разгледах снимките - диагнозата не е нито гигантоклетъчен тумор, нито аневризмална костна киста. Липсват следоперативни снимки, които да покажат сегашното състояние на костта. Не мога да придобия представа и за състоянието на меките тъкани, което е изключително важно.От епикризите разбирам, че е поставен външен фиксатор - неподходящ / ! / начин за лечение на патологично променена кост. Има много различни начини, но не и този, и то след поставяне на правилна диагноза. А тази не е такава. Необходимо е да се извърши ревизия на хистологичните препарати от специалист - хистопатолог с опит в косната патология / такъв е доцент Ани Михова от Военна болница в София/ . След това да се направи комплексна оценка за лечението на майка Ви. Нито гигантоклетъчният тумор на костта / или наречен остеокластом / , нито аневризмалната костна киста се лекуват с ампутация.
///////////////////////////////Сега трябва да я водя в София , транспорт има но там не знам от къде ще им извадя пари. Казаха че работят с здравна каса за операции , но пак ще трябват . ПОМОЩ капка по капка вир става нега да бъдем солидарни 1 към друг . Баща ми си замина на 8 октомври и той от рак , никой не му помогна и на него само безплатни обезболяващи пи до края си . Няма и какво да продам или заложа нищо си нямаме . те от глад се поболяха .
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.