Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Моля Ви помогнете ми да живея ..
Тема: Моля Ви помогнете ми да живея ..
06.04.2014 05:19
Искрен
Варна
Потребител от: 06.04.2014
Мнения: 1
Здравейте,


Умолявам Ви, ако някой има възможност - дайте ми своята реална подкрепа.
Нуждая се спешно от някаква сума пари , както и от някакъв подслон, защото тия дни буквално се решава съдбата ми.
Адски бедно момче съм, здравословно и психически сринат .. живял съм 25 години в стрес и тази седмица съм решил да напусна дома си, да се махна от семейството си и просто да тръгна нанякъде. Не е ясно какво ще се случва с мен , вероятно ще остана на улицата .
За момента съм неработоспособен , имам диагноза страхова невроза от дете, силна депресия.
Моля ви, ако все още има добри хора останали в тази държава , дайте ми някакъв подслон докато успея малко да се възстановя и да съм способен да се справям с трудностите на живота. Историята ми е много тежка , ще ви дам линк да прочетете !
Нуждая се просто от помощ за да не бъда на улицата ..
Хората, които дават квартири, по принцип искат гарант че жилището ще се обитава поне няколко месеца.. а знаете, че в градовете наемите варират от 100 лева нагоре и стигат до 350-400 лв. Освен това аз имам нужда от лечение, което няма как да си позволя на този трагичен етап.. Ами сметките - храна, ток, вода .. не съм способен в момента да се справям и няма кой от никъде, дето да ми подаде ръка..
Умолявам Ви, чуйте моят зов, вече 5-6 години пиша, алармирам по нета, писал съм до какви ли не организации , сдружения и прочие .. но до моментът няма никаква реакция по случая ми. Вече съм загубил надежда за живот, дори често ми минават през главата мисли за самоубийство и други подобни.. А съм младо момче което има мечти, което иска да живее.. да бъда свободно.
Моля Ви отделете някакви средства за мен, направете го тия дни.. пишете ми , по възможност ако може някакъв подслон също да се измисли.. за да живея и съществувам нормално.


Ето моята история, която съм описал още миналата година, макар и на кратко, ще добиете някаква представа за какво става въпрос .


http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=3769.0


Благодаря Ви ..
20.05.2014 16:40
neli
Враца
Потребител от: 20.09.2015
Мнения: 14
Напиши на фонд социална закрила.Контакти

гр. София

ул. „Триадица” № 2

тел. 02 980 88 54, 02 81 19 681, 02 81 19 401, 02 81 19 673

saf@mlsp.government.bg
сваля се формуляр за предстоящи разходи,после се попълва на ръка и се изпраща с обратна разписка до месец гласуват сума,после може и на телк да минеш.И не съм чела историята ти,ще прочета но според мен наи добре при тези обстоятелства остани у дома си това е твое право и никои не може да те изгони.Не търгваи сам по света.За да направиш място някому,стои си у дома,после потърси работа и така.Нямам пари но това е полезна информация и аз едва преживявам ,инвалид съм но се старая да се справя.Успех
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.