Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Молете се за нас
Тема: Молете се за нас
22.03.2012 00:50
Борис Иванов
Велико Търново
Потребител от: 22.03.2012
Мнения: 1
Слава на Господа братя и сестри,

Днес в Европа живеят над 15 милиона диши от ромски произход, а у нас те наброяват между 380 и 800 хиляди души. 15-20% от тях съжителстват или живеят с брак с нероми т.е. са семеиства от смесен тип.По данни от направено представително изследване от 2002г в страните на старият континент ромската общност среща непреодолими трудности в достъпа си до образование. Тези трудности са следствие предимно от краината маргинализация и дискриминация. Тези процеси влияят пряко или косвенно на семеиствата от смесен тип, едни от които сме аз и моето семеиство.

,, Аз и съпругата ми сме женени официялно 6 години и имаме детенце на 4 години. Живеем и работим упорито за това да издържаме семеиството си.

В следствие на разни обстоятелства и временна загуба на работа бях принуден да работя при едни не до там по4тенни хора. За 4 месеца не само 4е не ми платиха , но направиха така 4е едно от животните, които гледах умря. Разбираики на къде вървят нещата реших да напусна....и от тогава запо4на изнудването от тяхна страна. Последваха заплахи за мен и семеиството ми..., които продължават и днес. Сега и двамата работим със съпругата ми. Имаме хубава работа. Но живеем на квартира.,,

Ето защо се обръщам към Вас с молба да представите моята молитвена нужда пред Вашите църкви и пасторите

Господ да утвърди семеиството ми на канара по нов библеиски на4ин, като отвори сърцето на съпругата ми да Го приеме като ли4ен спасител.Да създаде троино важе между мен Него и съпругата ми. Да ни подготви за служение на него и Негова прослава.
Да ме благослови с каквато и да е работа в 4угбина за да си кипим и ние скромен дом, та и нашето семеиство да не е по квартири.
Да ме огради със Своиата десница и да премахне злите планове на онези които мислят зло на мен и семеиството ми.
Но наи - ве4е да благослови за мен истинско общение с христиани и служение на него.
Надявам се да се молите за нас.
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.