Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Търся работа
Тема: Търся работа
07.04.2016 23:21
Марияна Илиева Йорданова
Търговище
Потребител от: 27.05.2016
Мнения: 2
Казвам се Марияна и съм на 43 години. От октомври 2015г. съм без работа, регистрирана в Бюрото по труда в Търговище. Само че в края на април платената борса свършва и оставам без парична помощ, без помощ от близки и без шанс за каквато и да е работа, защото имам решение от ТЕЛК -54%. На интервютата за работа само като видят ТЕЛК-овото решение и ми отказват работата. Моля ви за помощ да си намеря работа, защото се уморих да чувам само откази и съм на път съвсем да се отчая.
28.04.2016 13:54
Марияна Илиева Йорданова
Търговище
Потребител от: 27.05.2016
Мнения: 2
Е, явно отговора ще си го дам сама, а той е че този сайт или много рядко се посещава от хората, или вече на никого не му пука ако един човек остане на улицата. Той просто ще бъде поредния с протегната ръка на когото ще подхвърлите стотинка.
17.09.2016 11:43
Диди Щерева
Варна
Потребител от: 17.09.2016
Мнения: 1
Здравейте, да съжаление скоро се регистрирах. Аз работя в хотел в к.к. Златни пясъци. Цял сезон търсихме хора за работа тъй като недостигаха и можеше да дойдете на работа при нас.Условията са добри - осигурява се безплатно спане и безплатна храна за хората, които са от други градове. Така те нямат никакви разходи и заплатата остава чиста, но за съжаление сезона свършва.Виждам, че обявата е стара, дано сте си намерили работа.
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.