Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Спешна нужда от помощ за лекарства, сметки и кредити на майка и син в беда
Тема: Спешна нужда от помощ за лекарства, сметки и кредити на майка и син в беда
12.04.2016 22:52
Илиян Войнов
гр. Самоков
Потребител от: 12.04.2016
Мнения: 3
Нужда от помощ! Моля, не игнорирайте! Важно е ! Моля, отделете няколко минути, за да прочетете това съобщение ...Обръщаме се към Вас като към човек с възможности, който би могъл да дари известна сума пари на семейство в нужда.
Моето име е Илиян Войнов и работя като учител в София, България. Извинявам се за неудобството,че ви притеснявам с този личен въпрос, но аз не знам към кого другиго да се обърна. Имам нужда от финансова помощ за мен и майка ми. Аз не съм комарджия и аз не харча пари за ненужни неща. Аз съм честен човек, който се бори в живота и който се опитва да оцелее тук, в една много бедна страна. Ето защо аз съм принуден да моля за помощта и щедростта на други хора. За съжаление миналата година майка ми се разболя и се наложи малка операция в болница. Разви диабетна гангрена и се наложи ампутация на палеца на левия крак и лечение след това, придружено с много разходи, за които нашите доходи не бяха достатъчни. Тя страда от диабет и се нуждае от време на време да се вземат антибиотици и други лекарства, които невинаги мога купя навреме поради липса на пари. Аз лично взимам лекарства за венозна недостатъчност и високо кръвно налягане, както и за висок холестерол. Не получавам навреме заплата (аванс) и не ми се изплащат разходите за транспорт. Аз едва намирам средства, за да пътувам до работа. Аз пътувам всеки ден на работа в София и живея в малък град, 65 km. от столицата, наречен Самоков в близост до планинския курорт Боровец. Майка ми е пенсионер с малка пенсия, диабетик на инсулин. Аз имам две работи, но не можем да покрием разходите и да живеят на ръба на отчаянието. За да платя за лечението й и за покриване на разходите на семейството и да плащам сметките, аз трябваше да взема на заем заеми от различни институции и банки. В противен случай бяхме заплашени с принудително събиране от съдия-изпълнител. И сега стана трудно за нас да ги изплащаме. Тези институции ни заплашват отново със съдия-изпълнител и принудително описване на нашия имот. Моите доходи не са достатъчни, за да живеем дори скромно и да се купуват лекарства и да пътувам до работа или да плащам сметките ни. И когато кредитите трябва да бъдат платени около падежните дати, става наистина невъзможно за нас да оцелеем. Някои от заемите ще приключат до 2-3 месеца, веднага след като изтече срокът им, но аз не разполагам с необходимите средства, за да изплатя парите, които съм взел. Досега съм успял да закрепвам двата края заедно едвам-едвам и дори се опитах да помоля други хора за пари в интернет форуми или опитах да взема пари от моите приятели, но получих откази или самите хора нямаха налични средства, с които да ми помогнат и всичко беше неуспешно. По-голямата част от заемите вече съм ги изплатил, остава ми по-малко от половината. Имам нужда от сумата от около 2500 лева, за да ги върна и да продължа да живея скромно и спокойно, без стрес да бъда осъден за неплащане на тези финансови институции навреме. Моля, ако искате, можете да дарите тази сума за мен. Дори и по-малка сума ще бъде от полза за мен и ще ми бъде от значителна помощ !Аз не искам да бъда в тежест за Вас изобщо. Аз ще бъда много благодарен, ако ми помогнете.

Изпращам моята банкова сметка и банковата сметка на майка ми. Валутата на тези сметки е BGN (български лева).
Освен това по-надолу аз Ви предоставям допълнителна информация за това как се случи всичко това и какви са причините за тази бъркотия.
Моля, ако имате нужда от допълнителна информация, свържете се с мен. Аз ще ви я изпратя.

Ето епикризите на майка ми :
https://www.facebook.com/ilian.voynov/posts/10206855832466415?pnref=story

Моля, ако сте съпричастни към моето положение и ако имате желание да помогнете, можете да го направите и при наличие на финансова възможност да ми изпратите необходимите ми финансови средства за спасение на моето семейство от фалит, предстояща нищета, продължителна бедност на следните банкови сметки :

IBAN : BG88UBBS80021083387212
bankov kod : 20080023
smetka nomer : 1083387212
Ban
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.