Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Пари за оперяция
Тема: Пари за оперяция
13.05.2012 22:20
Пламен Пенчев
Габрово
Потребител от: 13.05.2012
Мнения: 1
Претърпях злополука и загубих зрение на едното око.
Много сериозни диагнози с опасност напълно да ослепея.
Дълго време и изключително трудно събирах средства за операция в Русия, в клиниката на проф.Мулдашев. Поради грешка на документи не стигнах до там, направиха ми операция в Белгия. Операцията премина успешно оказа се,
че окото има дупка в задната част и парче преминали частици зад окото. Извадени са и е възтановена целостта на окото, залепена е ретината, трансплантирана роговица.
Окото започна да се възтановява, прогледна макар и малко,
но много трудно със съпътстващ проблем образува се язва на трансплантанта поради отхвърляне .
Състоянието на трансплантанта не позволяваше дълго задържане на терапевтични лещи и нужното лечение се усложни. Държа окото затворено, с упорито консервативно лечение с капки и диета, поради вторична глаукома и опасноста язвата да се пробие.
Продължително време преди това в движение и грижи получих огромно главоболие и оток в главата, който олекна мога да кажа ясно до преди месец.
Изключително съм радостен, че вече спокойно мисля, карам велосипед и спортувам. Продължавам да се боря и търся спонсорство за продължаване на оперативното лечение, с последващи възтановителни операции и терапия на окото, както и пластика във ВСЕРОССИЙСКИЙ ЦЕНТР ГЛАЗНОЙ И ПЛАСТИЧЕСКОЙ ХИРУРГИИ Русия. За целта са нужни около 10 000 лв. За съжаление е непосилно за мен да събера нужните средства. Живея на разноските на роднини и приятели. Спонсорство до сега са набрани 980 лв. Само с много надежда, съпричастност и добрина може да се продължи напред. Моля се и Вярвам въпреки изключително трудното положение, че има кои да помогне, всяка малка частица е огромна надежда ! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
BG05STSA93000004959222 - BIG:STSABGSF
BG27STSA93000016692334 - BIG:STSABGSF
За Пламен Пенчев
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.