Български БългарскиEnglish English
Надежда България
Средства за оцеляване
Средства за лечение
Помощ за отглеждане на деца
Помощ за хора с увреждания
Намиране на работа
Намиране на подслон
Морална и подкрепа
Нужда от дрехи
Погасяване на кредит
Друга помощ
За сайта
Лични проблеми Надежда за Вили
Тема: Надежда за Вили
24.03.2017 09:51
Красимира Димитрова
София
Потребител от: 30.03.2017
Мнения: 1
http://milostiv.org/novini/Vili-bolestataksiya-invalidnost-lechenie-sredstva.-2449

Здравейте,
казвам се Красимира Димитрова от град София. Пиша тук във връзка с моята дъщеря Вили, която е на 15 години и е с рядкото заболяване Атаксия на Фридрайх. Диагнозата и е поставена през 2013та година и оттогава не спираме да водим битка с това страшно заболяване, което засяга средно едно на 50 хиляди деца. За съжаление болестта прогресира и въпреки усилията ни Вили се влошава все повече и вече не може да се придвижва самостоятелно. Засегнати са както краката, така и ръцете и. В България лечение няма. Но ние не спирахме да се интересуваме от лечения, които се провеждат по целия свят. Така преди няколко дни получихме предложение от болница в Турция за лечение, което може да възстанови двигателните способности на Вили и да я изправи отново на крака. Лечението е предложено от болница ЛИВ в Истанбул след преглед при проф.Ердал Карагьоз.
Така, това е единствената надежда и възможност Вили да се възстанови, да може да ходи отново, да се обслужва сама, да може пак да пише и да рисува, да има шанс за живот без инвалидна количка.
Още повече, има нещо което допълнително ни мотивира да се борим за това лечение, като единствено спасение за Вили. И то е, че вече има детенце в България със същото заболяване, което успя да започне лечението си в Истанбул и дори само след първия курс на терапията родителите му виждат подобренията в стабилността и детето е започнало да се придвижва по-уверено и самостоятелно.
Затова се обръщам тук с молба и надежда за помощ. Благодаря безкрайно и от цялото си сърце на всеки, който може и желае да подкрепи каузата ни.
Дарителска банкова сметка (ДСК "Пулс") в банка ДСК:

IBAN: BG52STSA93000022135039
(Събиране на средства за лечение на заболяването - "Атаксия на Фридрайх")
Титуляр: Виолета Пламенова Димитрова

Paypal: help_violetka@abv.bg

С благодарност,
Красимира и Вили
За да изпратите отговор в темата, трябва да влезете с потребителско име и парола.

Ако нямате потребителско име и парола, заповядайте на страницата Регистрация.