Социални домове
Домове за сираци
ДДЛРГ Детелина
Плевен
Област: Плевен
Адрес: Плевен 5802, жк Сторгозия
Телефони: 064 680182
E-mail: dom_detelina@abv.bg
Директор: Наталия Недкова